Boligvelger & pris Nyhetsstrøm Bildegalleri

Den gode følelsen av et hjem

Gled deg til å flytte til Jåtunhøyden!

Opplevelsen av å flytte inn i en leilighet der alt er nytt og ubrukt, der alt virker og der alt er moderne, den er suveren. Det er lagt opp til et solid og samstemt materialvalg, med blant annet enstavs hvitpigmentert parkett i alle oppholdsrom. Hvis du kommer tidlig inn i prosessen, kan du påvirke endelig resultat og få en leilighet som oppleves som ditt hjem fra første dag.

Stue Jåtunhøyden

Leilighet 304, bygg BB1-1. 3D-Illustrasjonen kan vise elementer og materialer som ikke er en del av standardleveransen. Avvik kan forekomme i fasadeuttrykk og uteområde.

SIgdal – norsk kjøkkenkvalitet i over 70 år

Et nytt, velfungerende og elegant kjøkken er alltid høyt på listen over ting boligkjøpere gleder seg til når de flytter inn. Med norske Sigdal som leverandør til Jåtunhøyden kan du være trygg på både kvalitet og løsninger.

Kjøkken Jåtunhøyden

Sigdal Uno Palett
Få det slik du vil ha det!

Sigdal Uno Palett
Få det slik du vil ha det!

15 farger å velge blant. Kostnadsfritt.

Sigdal Uno Palett leveres som standard i alle leilighetene, utenom toppleilighetene som får Sigdal Amfi Lakriz. Uno en «kameleon-modell» som tilpasser seg som tilpasser seg omgivelsene og blir akkurat det kjøkkenet du gjør det til. Med 15 farger å velge blant, og lette, renholdsvennlige flater, er dette en ultra-praktisk kjøkkenmodell. Besøk gjerne Studio Sigdal Stavanger, der kan du se fargene og få gode tips og råd.

Amfi Lakriz og hvitevarer fra Miele til toppleilighetene

Amfi Lakriz og hvitevarer fra Miele til toppleilighetene

Sigdal-modellen Amfi Lakriz leveres til alle toppleilighetene i Jåtunhøyden B1. Dette er et særs elegant og moderne eikekjøkken med sorte, slette fronter i eikefinér hvor integrert kantlist i eik markerer kjøkkenets linjer og komposisjon. Du kan se denne modellen hos Studio Sigdal Stavanger på Forus – ta turen innom!

Som en ekstra kvalitet, leveres integrerte hvitevarer til kjøkkenet fra den tyske kvalitetsleverandøren Miele i toppleilighetene. Alt er selvsagt montert og klart til bruk når du flytter inn, med induksjonstopp, ovn med pyrolyse, helintegrert oppvaskmaskin og kombiskap med kjøl og frys – alt uten ekstra kostnader.

Flere eksklusive toppkvaliteter helt øverst i Jåtunhøyden B1

  • Sigdal-garderobeinnredning til walk-in-closet – ferdig montert og klar til bruk den dagen du flytter inn.
  • Vannbåren varme i entré, gang, stue, kjøkken, bad og vaskerom skaper en lun og god følelse i hele leiligheten.
  • Utvendig solskjerming til solutsatte fasader bidrar til behagelige innetemperaturer også på de varmeste dagene.

Leilighet 402, BB1-2. Merk at illustrasjonen viser elementer og materialer som ikke er en del av standardleveransen. Som standard leveres innredning av typen Sigdal Lilje Hvit. På badegulv legges 60×60 cm fliser med tilhørende sokkelflis, samt 30×60 cm fliser på dusjvegger og mosaikkfliser 5×5 cm i nedsenk for dusj. Se egen leveransebeskrivelse og baderomstegninger.

God natt og god morgen!

Lunt, trygt og rolig. For velvære og egenpleie, et trygt og godt sted der dagen avsluttes og startes.

Badet er stellerom, koserom, personlig hygienerom og omsorgsrom, for liten og stor. På Jåtunhøyden får du får det lyst og elegant på badet, men også funksjonelt og lunt. Det blir vannbåren gulvvarme, smart varmestyring og et stilrent materialvalg med kvalitetsinnredning fra Sigdal, type Sigdal Lilje Hvit. Velprøvde og lekre løsninger, lette å holde rene.

Future home app

Her får du et smart hjem!

Leilighetene leveres med smarthusteknologi som gjør livet tryggere og mer komfortabelt.
Base Bolig og Ineo Eiendom har inngått avtale med Futurehome om en grunnpakke bestående av en smarthub og smart varmestyring. I tillegg kan du inngå egen avtale med Futurehome og bestille smarte funksjoner som lysstyring, modusbryter og låsing som tilvalg.

I sum gir dette deg mange fine muligheter. Du kan for eksempel justere opp varmen mens du er på vei hjem fra en ferietur, skru av lyset i gangen mens du ser TV i stua, stille inn en fast modus som gjør lyset er dempet i morgentimene og sjekke at døra er låst mens du ligger under dyna. Alt skjer via en app på din egen telefon, som kommuniserer med smarthuben. Fremtiden er her, hvert fall på Jåtunhøyden.

Lyse & Altibox er på Jåtunhøyden-laget!

Vi har valgt Lyse og Altibox som leverandører av energi- og bredbåndstjenester til Jåtunhøyden. Dermed får du en trygg, grønn og enkel hverdag i din nye bolig.

For å gjøre det enkelt for deg, og samtidig sikre at du får god strømavtale fra dag én, sørger vi for at du automatisk får strøm fra Lyse via strømavtalen Lyse Spotpris. Det er ingen bindingstid på denne avtalen, og du står alltid fritt til å velge blant ulike strømtilbud fra Lyse eller andre leverandører. Den nye leiligheten din blir dessuten varmet opp med fjernvarme, som er spillvarme fra avfallsforbrenning. 100 % klimanøytral og kortreist energi.

 

Lynkjapt bredbånd og topp underholdning
Når du flytter til Jåtunhøyden, flytter Altibox inn sammen med deg. Fibertilkoblingen fra Lyse er på plass når du flytter inn i din bolig. Med avtaleformen Altibox Fiberaksess får beboerne på Jåtunhøyden lav felleskostnad og bestiller selv tvpakke og internettkapasitet til gode priser.

Privat elbillader – full oversikt
Alle parkeringsplasser tilrettelegges for lading av elbil. For å kunne lade fra dag én, bestiller du din egen elbillader fra Lyse før du flytter inn. Det monteres en smart elbillader som vet hvem du er – du betaler kun for ditt ladeforbruk.