Boligvelger & pris Nyhetsstrøm Bildegalleri

Trivsel og hygge med naboene

Jåtunhøyden B1 får fellesrom

Jåtunhøyden skal bli et sted der beboerne trives sammen og hvor nye vennskapsbånd knyttes. Derfor har vi satt av en hedersplass til et eget fellesrom med terrasse i bygg BB1-1. Dette skal være et rom der beboerne i Jåtunhøyden B1 kan samles til møter, spillkvelder, 17. mai-frokost, julelunsj – ja, alt mulig egentlig. Fellesrommet utstyres med kjøkkenfasiliteter og -utstyr, og velforeningen kan selv velge hvordan rommet skal møbleres.

Du som beboer kan selvfølgelig leie lokalet når du skal feire et privat jubileum eller bare samle familie og venner til en uhøytidelig feiring av det gode liv i.

Alle gjester: Velkommen!

Jåtunhøyden B1 får en gjestehybel med eget bad på bakkeplan i bygg BB1-1. Denne kan du leie når du får overnattingsbesøk, og her kan gjestene dine komme og gå som de vil.

Med gjestehybel klarer du deg godt uten det ekstra soverommet som du ellers ville hatt behov for, for eksempel når barn kommer hjem for helgen eller når gode venner kommer langveisfra.

Fellesrom og gjesteleiigheten kan benyttes av alle beboere i de tre byggene i Jåtunhøyden B1.

Føl deg hjemme med Heime – alt tilrettelagt for trivsel og fellesskap!

På Jåtunhøyden blir det enkelt å bli kjent med naboer, dyrke det sosiale og nyte godt av nabolagets mange muligheter og aktiviteter. Her får du nemlig tilgang til Heime-appen, en app skreddersydd for kommunikasjon og økt trivsel blant beboere i boligprosjekter.

Tenk deg at du skal på ferie et par uker, men trenger noen til å vanne blomstene. Eller at du vil gå tur rundt Jåttånuten, men ikke alene. Da legger du ut en melding på Heime, og noen minutter senere har du sannsynlig – vis fått svar fra hjelpsomme og hyggelige naboer som også har Heime på sin telefon.

 

 

«Den hjelpsomme naboen» er en av flere smarte Heime-funksjoner som skal bidra til trivsel, trygghet og vennskap på Jåtunhøyden. Andre funksjoner kan være reservasjon av fellesrom og gjestehybel, informasjon fra borettslaget, invitasjon til aktiviteter i fellesrommet og mulighet til å bestille tjenester som vaskehjelp og take-away. Gjennom Heime kan du også få rabatter hos noen lokale butikker.